Hirdetés


Egy nagylelkű brit család fogadta be az ukrán menekült hölgyet, majd alig két héttel később meglepő dolog történt.
A 29 éves, kétgyermekes apa, Tony Ganett és párja, Lorona úgy döntöttek, befogadnak egy Ukrajnából érkező menekültet otthonukba, mikor a háború szörnyűségeiről hallottak. Ekkor került hozzájuk a 22 éves Szofija Karkadimba.

Hirdetés

Tony és Szofija nagyon közeli kapcsolatba került, a férfi végül elhagyta párját és két gyermeküket, most pedig új barátnőjével keres otthont.
“Minden abból a vágyamból indult ki, hogy helyesen cselekedjek, és tetőt adjak valaki feje fölé, aki rászorul erre, legyen az férfi vagy nő.”

Hirdetés

Múlt szombaton azonban úgy alakult a helyzet, hogy a párom, Lorona elkezdett Szofijával ordítozni, csúnyán beszélt vele, elmondta fűnek-fának, amitől ő sírva fakadt. Ezután azt mondta nekem, hogy nem tud így tovább velünk maradni. Ekkor fordult át bennem valami, ezen a ponton döntöttem el, hogy vele megyek én is. Nagyon sajnáljuk, hogy fájdalmat okoztunk ezzel, de őszintén mondom, hogy olyan kapcsolatot fedeztem fel Szofijával, amilyenben még soha nem volt részem” – nyilatkozta Tony a Sunnak a Blikk szerint.
“Az ilyen dolgok csak úgy megtörténnek” – mondta Szofija.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés