Hirdetés


Megérkezett a hivatalos rendőrségi tájékoztató!
Új nyomozás indul Babicsek Bernát halála ügyében
Mégsem úgy volt, ahogy este eddig gondoltuk?

Hirdetés

Fordulat: új nyomozás indul Babicsek Bernát halála ügyében
A színész, harmonikaművész édesanyja, Márta asszony elmondta, hogyan élik meg imádott fiuk születésnapját.
Ezen a héten ünnepelné 42. születésnapját a tavaly decemberben elhunyt Babicsek Bernát. A Blikk ennek kapcsán érdeklődött: a színész édesanyja elmondta, minden nap imádkozik a fia lelkéért és képtelenek túllépni a történteken.

Hirdetés„Reggel megyünk a templomba, a misén a fiam lelkéért imádkozunk. Már megrendeltem a virágot, a férjemmel pedig utána kimegyünk a temetőbe Bernát sírjához. Minden hétvégén járunk ki, de ez a nap más lesz. Nem lehet azt elfogadni, hogy ő már nem lehet itt a születésnapján”

– kezdte Márta asszony, aki azt is elárulta, hogy még nem takarították ki teljesen fiuk házát, hiszen minden látogatás megviseli őket.

A férjem dolgozik ott egyedül, illetve a másik fiunk megy hétvégente segíteni. A férjemet nagyon megviseli, hogy ott kell lennie, főleg, hogy ő talált rá Bernátra. Mérhetetlen a fájdalmunk, nem lehet ebbe beletörődni.

Hirdetés

Babicsek Bernát december 31-én hunyt el, és nem sokkal a halála után feljelentést tett a családja, ám ezt elutasították. A lap megkereste a család ügyvédjét, aki beszámolt a fejleményekről.

„A Pest Megyei Főügyészség hatályon kívül helyezte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi döntését, amelyben elutasították a panaszunkat. Az ügyészség nyomozást rendelt el, hiszen további vizsgálatok szükségesek annak tisztázására, fennáll-e bűncselekmény gyanúja. Indítványozzuk továbbá, hogy másik nyomozóhatóságot jelöljenek ki az ügyben”

– mondta dr. Borbély Zoltán.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés