Hirdetés


Kasza Tibi már régóta híres arról, hogy bármit képes csinálni. Legyen szó bolond táncról, szerepjátékról vagy akár mások imitálásáról, a TV2 Szerencsekerék című műsorában már számtalan különleges produkciót bemutatott. Az sem titok, hogy rendelkezik énekesi képességekkel is. Bár karrierjét énekesként kezdte, hangját mára ritkán hallhatjuk.

Hirdetés

Azonban legutóbbi fellépésén ismét megmutatta, hogy még mindig van egy-két trükk a tarsolyában… bár egy kicsit másként, mint azt megszokhattuk. A vetélkedő a fődíj játékához érkezett, ami azt jelentette, hogy két versenyzőnek búcsút kellett intenie az est folyamán. Közöttük volt az este különleges vendége, Hajmási Dávid is, aki azonban nem távozott üres kézzel. Három garantált tárgynyereménye között ott volt egy hatalmas plüssmedve, amit Kasza Tibi keblére ölelt.

Hirdetés

A medve annyira megtetszett neki, hogy mielőtt átadta volna a távozó vendégnek, egy kis privát előadást tartott, éppen a medve hangján énekelve, miközben a plüssöt táncoltatta. Ez a szürreális pillanat mindenkit ledöbbentett. A vendég, Hajmási Dávid arcán még az is érződött, hogy mennyire kellemetlenül érzi magát. A műsorvezető gyorsan elterelte a figyelmet a szokásos nyeremények felé, de a közönség emlékezetéből ez a különleges jelenet nem tűnt el.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés