Hirdetés


Úgy tűnik, hogy Kecskés Enikő rendesen mozgásban tartja a dolgokat az Ázsia Expressz versenyén. Most éppen Alekossal került közeli kapcsolatba a fiatal modell, és egy ponton láthatóan elege lett belőle. Egy ideig türelmes volt, de aztán Alekosz elkezdett feltételezéseket tenni a pénztárcájával kapcsolatban, és olyan dologgal vádolta meg, amivel feszültséget teremtett a szépségkirálynő közöttük.

Hirdetés

Kecskés Enikő porig alázta Alekoszt
Mutatjuk, hogy a csinos modell mitől sokallt be. Egy pillanatra mintha még a levegő is megfagyott volna, mindent vettek a kamerák. Ez kemény volt:
“Ki fizeti ezt meg? Tehát egy Réka típusú rendes, becsületes iskolatitkár annyit keres, amit Te két nap alatt elköltesz. Hozzáteszem, nem hibáztatlak” – kezdte Alekosz.

Hirdetés

“Te honnan tudod, hogy én mennyit költök?” – vette elő Kecskés Enikő a görög szívtiprót. Minden az arcára volt írva, majdnem az égig szaladt a szemöldöke, amikor Alekosz a pénztárcájában kezdett vájkálni.
“Feltételezem a szépségedből” – vágta rá Alekosz. Ez volt az a pont, ahol Enikőnél végleg betelt a pohár. Alaposan helyretette Alekoszt, nem kerülgette a kását:
“Amúgy kicsit mélyremenő gondolataid. Jó, figyelj, azért vegyünk egy kicsit vissza. Tehát Te nem tudod, hogy Én mennyit költök. Azért, mert szép vagyok szerinted, attól még nem jelenti azt, hogy olyan életem van, amit Te elképzelsz hozzám.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés