Hirdetés


Egy 4 éves, beszédhibás kisfiú édesanyja szívmelengető videót osztott meg a TikTok-on. Jayla Henry éppen sütött a kisfiával, Braylonnal, amikor csodálatos teljesítményt ért el. Először beszélt anélkül, hogy az anyukájának kellett volna felszólítania. Gyönyörű pillanat volt ez az anya-fia páros számára.

Hirdetés

“Köszönöm, anya” – mondta Braylon. Azt is kijelentette: “Szeretlek, anyu”. A hét kis szó sokkal többet jelentett.
“Miközben a fiammal sütöttem, a legváratlanabb dolog történt… várjatok csak” – írta fel Jayla a videóhoz a képaláírást. El volt ragadtatva fia beszédétől. Braylonnál 18 hónapos korában beszédkésést diagnosztizáltak, így ez nagy eredmény volt számára.
Jayla a Todaynek beszélt erről a megható pillanatról. “Először azt gondoltam, hogy ‘Ez csak úgy megtörtént? Megdöbbentem. Teljesen váratlanul ért” – magyarázta. “Minden alkalommal, amikor megnézem a klipet, újra sírni kezdek”.
Braylon és a szülei keményen dolgoztak azért, hogy eljussanak erre a pillanatra. Braylon korai intervenciós logopédiai terápiát kapott. A szülei a Texasba költözésük után is folytatták a segítségnyújtást.

Hirdetés

“Braylon annyira elszánt. Soha nem frusztrálódik. Addig ismételgeti a szavakat, amíg nem sikerül neki. Lelkes tanuló” – árulta el Jayla.
Ha szeretnéd magad is látni Braylon nagyszerű teljesítményét, nézd meg ezt a videót.

@jaylabrenae5 It’s an even sweeter moment for me knowing I used to pray for the days my son could tell me he loved me due to him being speech delayed. I’m in awe right now😭❤️ #momlife #sahm #mommoments #sweetestboy #toddlertalk #beautifulmoments ♬ janes love song – Miya

Forrás: todby.com
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés