Hirdetés


Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb üzletembere jelentős összeget adományozott a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek a beteg gyerekek gyógyítása érdekében. Mint háromgyermekes édesapa, Zoltán különösen elkötelezett a rászoruló gyerekek segítése iránt, és ez az adomány csak az ő értékeivel összhangban álló szervezetek és ügyek egyike.

Hirdetés

Az öt millió forint feletti adományt laparoszkópos sebészeti eszközök vásárlására fordították, amelyekkel a kórház orvosai kisebb metszéseken keresztül végezhetik el a műtéteket, elkerülve a hagyományos, fájdalmas és traumatikus “nyitott” sebészeti beavatkozásokat a gyerekek számára. A kórház dolgozói kifejezték hálájukat Zoltán adományáért, kiemelve az előrelépést, amelyet az innovatív orvosi eszközök jelentenek a gyermekek jobb kezelése érdekében.

Hirdetés

Az adományról szóló Tények interjúban Zoltán elmagyarázta az adományozás motivációját: “Hallottam, hogy itt szükség van segítségre, és találtam olyan innovatív eszközöket, amelyekkel ugyanazt a műtétet kis lyukakon keresztül lehet elvégezni a régi, “nyitott” műtétek helyett. Ez segít abban, hogy a beavatkozások kevésbé traumatikusak legyenek a gyerekek számára.” Az üzletember hangsúlyozta a gyerekek jólétének fontosságát és a személyes kötődését az ügyhöz: “Három gyerekem van, akik szerencsére eddig nem kerültek kórházba, de sajnos bárkivel megtörténhet.”

Hirdetés

Az adomány mellett Zoltán az újonnan induló A Nagy Ő című magyar valóságshow sztárja is, ahol a versenyző hölgyek az ő szívét akarják elnyerni. Bár az előző évadok nem hoztak tartós kapcsolatot, Zoltán reménykedik abban, hogy megtalálja igazi szerelmét ezen egyedi és szokatlan módon.

Forrás: tények.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés