Hirdetés


Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka kapcsolata példaként állhat sokak előtt – a pár továbbra is boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot ápol, igyekezve minél több időt együtt eltölteni. Évek óta tartó házasságuk bizonyíték arra, hogy a szeretet és az együtt töltött idő milyen fontos egy kapcsolatban.

Hirdetés

A fitness guru, Schobert Norbi nemrégiben a felesége névnapja alkalmából köszöntötte őt nyilvánosan, megható és érzelmes sorokkal. Ez a gesztus nemcsak a személyes kötődésüket mutatja be, hanem azt is, hogy Norbi szívesen osztja meg érzelmeit a nyilvánossággal. A pár kapcsolata példaként szolgálhat arra, hogy a közös életút és a kölcsönös támogatás milyen erős alapot jelenthet egy boldog és tartós kapcsolat számára.

Hirdetés

Norbi és Réka története inspiráló lehet sokak számára, hiszen azt mutatja, hogy a házasság évei során is meg lehet őrizni az egymás iránti szeretetet és a közös idők iránti lelkesedést.
„Ma Réka névnap van. 22 éve pont lemondta ezen a napon az első komoly randit, mert a vendégeivel ünnepelt. Ám másnap reggel hozzám költözött és azóta vagyunk egy Szerelmespár! Amikor a kiskori fotóját nézem, hát már kisfiúként is virágot vittem volna Neki az alsó tagozatba.
Van, hogy ráébredsz, hogy az igaz szerelmek az égben köttetnek. 3 csodás gyereket szült nekem – erre vagyok a legbüszkébb – és ebből kettő már pont felnőtt és pont olyan szerelmes, mint mi.

Hirdetés

Azt kívánom Nektek Fiatalok és Mindenkinek, hogy érezzék azt az érzést, amit mi! Réka jelentése: Reka, kispatak, kisfolyó. Hàt kispatak, átmostad az egész életem. Elsodortál minden akadályt, át tudtam kelni rajtad a legnehezebb pillanatokban. Oltottad szomjam, megvédtél mindentől és mindenkitől. Megmutattad mindig mi a helyes irány, amerre a patak csobog. Isten éltessen Névnapod alkalmából Szerelmem!” – írta az Instagramon Norbi, aki a csodás sorok mellé néhány meghitt családi fényképet is megosztott.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés