Hirdetés


Meghozta az ügyész az ítéletét. Az egyik legsúlyosabb büntetést kapta! EZT figyeljék: – Önök szerint megérdemli?
Hét év börtönt kért az ügyész Lagzi Lajcsira
Nagyon rossz híreket hallani Lajcsiról, akit lassan felemészt az állítólagos bűncselekménye körüli, évek óta tartó eljárás. Mint köztudott, harmincmillió forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolják a zenészt.
Súlyos beteg felesége, Bogi pedig rettenetesen lefogyott, a hírek szerint már alig 40 kiló. Állapotára nyilván nagyon kedvezőtlenül hat, hogy az ügyész akárcsak a férjére, rá is letöltendő börtönbüntetést kért. Márpedig Bogi már öt évvel ezelőtt is rossz állapotba került. Akkor 46 kiló lett. Akkor Lajcsi így beszélt a felesége állapotáról: „Ha valaki 48 kilóra lefogy, az egy olyan fizikai állapot, amelyből lehet azt feltételezni, hogy beteg, de az ő igazi betegsége lelki betegség: megviselte, hogy a három gyerekünktől elválasztották. Egy anyával ennél rosszabb nem történhet” – mondta.

Hirdetés

Most pedig könnyen lehet, hogy ismét ez vár az asszonyra, hiszen az ügyész rá a minimum értékhez közelítő ítéletet javasolt. Nem csoda, hogy Boglárkát a stressz olyan helyzetbe hozta, hogy most már mindenki aggódik érte. Mindezek mellett az ügyész azt kérte az indítványában, hogy mindketten csak a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhassanak legkorábban, valamint hogy tiltsák el őket a közügyek gyakorlásától is. Lajcsira ha bűnösnek találják, hét év börtönbüntetést kért az ügyész. A zenészt érthető módon szintén rettenetesen megviselte az elmúlt hónapok eseményei. Ő is fogyott, arca beesett, alig lehet ráismerni. Miután megtudta, hogy letöltendő börtönbüntetést kért rájuk az ügyész, nagyon megijedt. Fellépéseit lemondta. Úgy gondolja, hogy az ügyészség azért kért rá ilyen súlyos büntetést, mert ő egy ismert ember és példát akarnak vele statuálni.

Hirdetés
Dr Fröchlich Krisztián, Lajos ügyvédje a védőbeszédében minden vádpontban Lajosék felmentését kéri – árulta el a Kiskegyednek..
“Optimista vagyok, és ebben az ügyben csakis felmentő Ítélet születhet, hiszen a vádpontokból semmit sem tudnak bizonyítani! Ez a nagyon hosszú eljárás, aminek július 14-én az ítélethozatallal lesz vége, természetesen erősen rányomta a bélyegét Lajos állapotára is. Miután megtudta, hogy letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész Bogira és rá is, ez őt is nagyon megviselte. Ezzel a tudattal kel, ezzel fekszik, és napközben is csak ez foglalkoztatja.”

Forrás: kiskegyed.blikk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés