Hirdetés

A november szerencsés hónapnak mondható, legalábbis pénzügyi szempontból, hiszen érkeznek a zöldhasúak bőséggel. Természetesen lesznek kisebb-nagyobb döccenők, amikkel meg kell birkózni, hiszen semmi sem fenékig tejfel. Olvasd el a részleteket a havi pénzhoroszkópban!

Kos:III.21. – IV. 20.Stabilan, kiszámíthatóan érkezik a pénz, amiért meg is dolgozol. Nem esik nehezedre, hisz tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, s még úgy is marad sok a tarsolyodban, hogy főnököd egy részét likvidálja. Talán ő sem tudja, hogy miért, hisz valójában nem is tud beléjük kötni, de most előző életből érkező gátló energiák is közrejátszanak, tanítva alázatra, türelemre téged. Nagyon sok segítséget kapsz idegen emberektől is, ami csak egy reakció a te kedves, megnyerő, mosollyal teli diplomáciai képességedre.

Bika:IV.21. – V.20.Főnököd elérzékenyülése, megértéssel teli odafigyelése akár meg is nyithatja szívét, s váratlan, kiszámíthatatlan összeget utalhat neked, köszönete elismeréseképpen. Persze mindez akció – reakció, hisz most te is érzelmes hangulatban vagy. Megértésed határtalan, mely rá is kihat, s ezek a láthatatlan energiák emelik a köztetek levő kapcsolatot. Párod segítségedre van az elköltésben. Közös vágyaitokat is most meglehet, hogy meg tudjátok venni, mely lehet otthonotok szépítése is.


Ikrek:V.21. – VI.21.Ne aggódj, ha bankszámlád tartalma megcsappan! Persze, ez nem jelent örömet, de bízhatsz benne, hogy csak átmeneti állapot! Azért érinthet érzékenyen, mert meglehet, épp munkádba, céljaidba esetleg otthonoddal kapcsolatban terveztél befektetéseket, de ha elmegy ez a hullám, minden megvalósulhat! Rossz gondolataid, félelmeid, jónak vélt megérzéseid is akadályt képezhetnek – ne gondolkozd túl a dolgokat! Tedd azt, amit tenned kell, s hagyd, hogy az akár előző életből jövő számlák kifizetése után beálljon a rend!

Oroszlán:VII.23. – VIII.23.Megelégedve konstatálhatod, hogy a pénzügyeidben minden rendben van. Jön annak megfelelően, ahogy te szeretnéd, sőt! Talán, előző életben másoknak adott segítések is most visszaérkeznek, azért jelenik meg a bőség. Ezt a jó szokásodat tartsd meg, hisz csak annyit kaphatunk az életben, amennyit adunk! Tudod a helyét minden fillérnek, ahol jelentős hányadot visz el családod, otthonod, netán szüleid támogatása. Engedd áramlani, ami mutatja hitedet, hogy érkezni fog – s érkezik is!

Szűz:VIII.24. – IX.23.Egyszerűen érzed, tudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy bőségesen érkezzen a pénz – dagad is pénztárcád, emelkedik bankszámlád. Nem csak tudásod, de megbízható, kitartó munkád is ott van most mindennek a hátterében, mellette hited, kedvességed, mosolyod, nagyon jó diplomáciai – és tárgyaló képességed is. Érzékenységed, együttérzésed csak javadra válik a munkádban, a pénzkeresetben is, ahogy adsz másoknak, téged is épp úgy segítenek. De hát neked ez természeted, ez az éltető elemed!

Mérleg:IX.24. – X.23.Miért vagy most haragban a pénzzel, mi az oka, hogy nem engeded úgy áramolni, ahogy kellene? Még akkor se legyél bosszús, ha a hatóság emberei egy részéről úgy gondolják, hogy az az övék – „Add meg a császárnak, ami a császáré, Istennek pedig, ami az Istené!” Észrevéve, hogy túl sokat költesz most a divatra, gondolkozz el – hisz egyszerre csak egy ruhát lehet felvenni! Belső sugárzásod úgyis felülírja a külsőségeket, ne gondold, hogy szebb leszel a drága holmiktól! Oly szép vagy csak magadban is!


Skorpió:X.24. – XI.22.Annak ellenére, hogy akadályok érkezhetnek munkádban, vállalkozásodban, ez most nem érinti a pénzügyi bevételeket – bőségesen érkezik, van mit a tejbe aprítani. Nem is olyan könnyű a gazdagság, hisz a mértéket megtartani nem kis feladat, s bizony, a sznob világ hatásának ellenállni is komoly próbákra késztethetnek. Szerencsére ezen a területen érzed a határokat, a látszat világ csak átmenetileg tud elkápráztatni – kijózanodva akár nagyobb összeggel is segítheted az rászorultakat.

Rák:VI.22. – VII.22.Annak ellenére, hogy talán most agyon aggódsz mindent, lesed a jogszabályokat, kétségbe esel, ha jogi ügyeidben, külfölddel kapcsolatos dolgaidban nem pozitív hírek érkeznek – mégsem kell félned a pénz miatt! Bőségesen érkezik, főleg, ha vállalkozásod van, ahová szívvel – lélekkel teszed be energiádat. Ha ebből sokat költesz magadra, ne csodálkozz! Talán még olyant is megveszel most, amit egyébként nem vennél, azt gondolva önbizalomhiányodban, hogy attól szebb és jobb leszel.

Nyilas:XI.23. – XII.21.Hisztijeid, hangulatváltozásaid nem segítik a pénz érkezését. Ám, még így is olyan jól állnak csillagaid, hogy talán a bőséggel nem is tudsz mit kezdeni. Ha nem visznek el a káprázatok, ha nem akarsz a sznob világnak megfelelni, azt gondolva, hogy egy drága, elegáns holmiban gazdagabbá válik lelked is, akkor megtapasztalhatod az őszinte, angyali szeretettel teli adakozásod miatt érkező melegséget, a sok hálát, amit a rászorultak, elesettek visszasugároznak. Ne gondolj nagy dolgokra – a kicsi is nagyon sok néha!

Bak:XII.22. – I.20.Bőséggel érkezik pénz, ami nem is csoda, hisz tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, meglátásokkal, zseniális tisztánlátásod általi tettrekészséggel. Meglehet, a titok is hozzátartozik a pénz érkezéséhez, áramlásához, ami lehet akár titkos tudás, egy magasabb szintű gondolkozás eredménye is. Hangulataid összevisszasága azonban nincs kedvező hatással a pénzügyi vonalra, akár butaságokra is költhetsz, egy – egy pillanat hatása alatt, melyet később könnyen megbánsz, hisz fölösleges kiadást teremtettél vele.


Vízöntő:I.21. – II.20.Egyszerre érkezhetnek akár milliók is, s bukhatod el azt, amid van. Kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy akármit is csinálsz, nem tudsz okos lenni – számodra érthetetlenül, de meg kell fizetned valaminek az árát. Talán még előző életeidből hozott, kifizetetlen számla áll ezek mögött, de meglehet, ebben az életben teremtetted, s most kerül rá sor. Add meg magad, ne tiltakozz, hisz azzal sok energia elmegy! Talán még angyalaidat is elveszíted, akik pedig hoznák a milliókat, akár egy lottószelvényen keresztül.

Halak:II.21. – III.20.Váratlanul, mégis stabilan érkeznek azok a pénzek, melyek „járnak” neked, melyekért megdolgoztál, még ha effektív nem is tudsz róla. Van, hogy a másoknak adott segítés, szeretet realizálódik pénz formájában, mely könnyebbséget, segítséget hoz neked éppúgy, ahogy általad is az történt. Fogadd szeretettel, ne kérdőjelezd meg, ne érezd magad méltatlannak! Munkádba, céljaidba is most érdemes befektetned, jó megérzéseid segítségedre vannak! Társad pénze is hozzájárulhat mindehhez.

Ne felejtsd el megosztani!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés