Hirdetés

Fotó: Blikk/ Zsolnai Péter


Joshi Bharat, aki évek óta távol marad a televíziós reflektorfénytől és inkább a rádiózásra és a magánéletének óvására koncentrál, most ritka és személyes betekintést nyújtott magánéletébe egy friss interjúban. Megosztotta gondolatait a lányairól, Szávitri és Shila életútjáról, akiknek pályája izgalmas fordulatokat vett.

Hirdetés

Joshi Bharat elmesélte, hogy a 39 éves Szávitriről, aki rendezvényszervezőként dolgozik Dubajban, és a 29 éves Shiláról, aki közjegyzőjelölt. Érdekes részleteket is megosztott:
„Együtt voltunk karácsonykor és szilveszterkor is. A nagyobbik rendezvényszervezőként dolgozik Dubajban. A kisebbik pedig közjegyzőjelölt. Érdekes az ő története, mert akinél dolgozik, a születésétől fogva ismeri őt. A baráti körbe tartoztak még ruhát is küldtek is neki. Aztán mikor néhány éve megtudták, hogy jogi egyetemet végzett, azt mondták, itt a helye. Olyan sorsszerűségek vannak, hogy őrület”
– mesélte a Reggeliben Joshi Bharat.

Hirdetés

Bár Bharat nem szokott lányaira jövendölést mondani, a világ jövőjét illetően nem festett túl pozitív képet. E szavai arra utalnak, hogy 2024-et illetően nem lát túl kedvező kilátásokat. Ez a nyilatkozat nemcsak a személyes megnyilvánulások szempontjából érdekes, hanem azért is, mert ritkán nyilatkozik ilyen témákban. Joshi Bharat szavai az elkövetkezendő időszakra vonatkozóan kíváncsiságot és aggodalmat is keltettek a hallgatókban és olvasókban egyaránt.
„2024 az újrakezdés éve. Aminek le kellett zajlani, az tavaly lezajlott. De a világnak nehéz lesz, mert az emberiség csak technikailag fejlődik, szellemileg nem.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés