Hirdetés


Fontos, hogy az ősz első havában megőrizzük nyári aktivitásunkat, így semmilyen betegség nem érhet utol minket. Ne engedjünk magunkat felőrlődni az iskolakezdéssel és munkahelyi hajrákkal járó stressz miatt és minden rendben lesz.
Egy kis odafigyeléssel makkegészségesek maradhatunk.

Hirdetés

Kos
Nagyon pozitívan tekintesz a szeptemberre. Fizikailag és lelkileg is kirobbanó formában érzed magad. Egyfajta szerelmes időszak következik az életedben és ez a fajta öröm amúgy sem engedné, hogy valamilyen nyavalya levegyen a lábadról. Ráadásul alig bírsz egy helyben ülni, folyamatosan mozgásban vagy, sportolsz, tevékenykedsz.

Bika
Nagyon produktív hónapnak nézel elébe, számos tennivalód akad, amelyek ahelyett, hogy leszívnának, élettel töltenek meg, Örülsz, hogy fontosnak érezheted magad és szüksége is van a családodnak támogatásra. Az ő szeretetük és szükségleteik a hajtóerőd.

Hirdetés

Ikrek
Olyan ez a hónap számodra, mint egy új kezdet. Úgy érzed, hogy valami újba kell fognod vagy az eddigi tevékenységeidet magasabb szintre emelned. Tele vagy tenni akarással és lendülettel. Ha akarna, sem tudna elkapni téged semmilyen betegség. Ha túlterheltnek érzed magad, kapcsolj ki egy kicsit, épp elég energiát nyerhetsz valamilyen hobbidból.

Rák
Tele vagy hittel a jövődet illetően és ez elegendő energiát ad a mindennapokhoz. Az erős, szélsőséges érzelmek szoktak ledönteni a lábadról, de erről most szó sincs, hiszen teljesen irányításod alatt tartod az életedet. Semmilyen betegség nem vetheti meg a lábát a szervezeteden. Sokat mozogsz, amit nagyon jól teszel, hiszen az immunrendszered is erősödik általa.

Oroszlán
Egyedül egy pénzügyi probléma lehetne az, ami kivesz belőled, de amilyen elszánt vagy ebben a hónapban, valószínűleg semmilyen egészségügyi gondtól nem kell tartanod. Valósítsd meg az ötleteidet és hallgass a belső megérzésedre, így mindent a helyén tudsz majd kezelni.

Szűz
Ne kételkedj önmagadban, mert az képes annyira felőrölni, hogy akár betegség képében is jelentkezhet nálad. Ne vessz el a gondolataidban, hanem cselekedj azonnal. Nem kell mindent ezerszer megrágni, mielőtt lépnél. Ha ez sikerülni fog, akkor nem kell ágynak dőlnöd szeptemberben. Használd ki még a jó időt szabadtéri sportolásra.

Hirdetés

Mérleg
Ha nagyon egyedül érzed magad, akkor tegyél ellene. Lehet, hogy minden rokon, barát le van kötve valamilyen egyéni programmal. Keresd fel őket, ne zárkózz be. Ha más nem ér rá, akkor szervezz egyedüli programokat, a lényeg, hogy mozdulj ki addig, amíg az időjárás is kedvez ennek. Kirándulj egyet, mozgasd át magad, láss világot. A lelki felfrissülés elég lesz, hogy kivédd a fertőző betegségeket.

Skorpió
Megszületik benned az igény a személyes fejlődésre és ezért jelentős lépéseket fogsz tenni. Szellemileg, lelkileg és fizikailag is magasabb szintre vágysz lépni, ami nagyban segíteni fog, hogy megtaláld a középpontodat. Új emberekkel is lehetőséged lesz találkozni és a baráti összejövetelek is hozzátesznek a belső egyensúlyod megtalálásához. Nem fogod magad olyan hullámzóan érezni, mint általában és ez javítja az általános egészségedet.

Nyilas
Ebben a hónapban igazi védelmező leszel. Mivel tele vagy energiával, tettvággyal és bölcs gondolatokkal, nem csak a saját egészséged megőrzésére elegendő üzemanyag lesz benned, de másokat is támogatni tudsz majd vele. Szervezz kirándulásokat, amelyek a testnek és léleknek is jót tesznek.

Bak
Egyedül a munka az a rizikófaktor, amely miatt képes vagy leesni a lábadról. Bár sok feladatod van, nem éri meg túlhajtani magad, mert ha te nem lassítasz le, akkor majd egy ügyes kórokozó fogja átverekedni magát a védelmeden és ágyba kényszeríteni. Akár egy szeptemberi last minute utat is fontolóra vehetnél.

Hirdetés
Vízöntő
Nagyon aktívan fog telni a szeptembered. Tele vagy ötletekkel, amelyeket végre sikerül életre is keltened. Ettől kifejezetten elégedett leszel és a sok tennivaló mellett időd sem lesz arra, hogy lebetegedj. Elfáradni sem igazán fogsz, mivel minden, amivel foglalatoskodsz, élvezettel tölt el. Csak így tovább!

Halak
Ha nem engeded el magad, ahogyan azt tetted az elmúlt időben és hanyagolod a káros szenvedélyeknek való hódolást, akkor nem lesz semmi baj. Nyáron kibuliztad magad, most ideje a szabadidődet hasznos tevékenységekkel töltened, amelyek elégedettséget okoznak. Figyelj oda az egészséges táplálkozás és a testmozgás fontosságára. A tudatosság a kulcs és megőrizheted jóllétedet.

Forrás: tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés