Hirdetés

Most a csapból is bevándorlók folynak, és hogy a hazánkat meg kell óvni azzal, hogy a FIDESZ-re szavazunk, mert ha nem így teszünk, akkor hazánkból bevándorló ország lesz. Vette egy csapat újságíró a fáradtságot, elutazott olyan helyekre, ahol rengeteg a bevándorló, akik országokat átszelve haladnak valamerre egy jobb élet reményében, vagy gazdasági bevándorlóként egy helyre ahol menekültként megélhetnek a semmittevéssel.

Hirdetés


Megkérdeztek hát 200 bevándorlót, hogy miért akarnak ők Magyarországra jönni, és a válaszukon ledöbbentek.
Ugwuvevelle- dél afrikai bevándorló : ” Mi kizárólag olyan országba akarunk menni, ahol legalább havonta 2 ezer eurót kapunk,van egy kis térképünk, és a ti hazátokat piros x-el jelöltük be, messze elkerüli akinek van egy kis esze. Nálatok a mi fajtánkat bezárják, és táborokba gyűjtik. Nem hogy pénzt, de élelmet is aligha kapunk. Senki nem akar Magyarországra menni, mert egy szegény, lemaradt ország.”
Abdulg: ” Nem akarunk oda menni, mert szegénység van, és nincs segély. Németországba tartunk, és ott is akarunk élni, mert a saját országunkban háború zajlik, és élni szeretnénk ”
Mind a 200 ember hasonló állásponton volt, mindenki egy szebb jövőért tart valamelyik fejlett országba, de senki, ismétlem senki nem mondta, hogy ő a mi hazánkban akar nőket erőszakolni, vagy utcán verekedni, vagy egyéb dolgot művelni. Ebből az következik, hogy a migránsok messze elkerülik Magyarországot, és semmi céljuk nálunk.
Osszátok meg, hogy más is lássa, nem kell félni, nem fognak idejönni, mert itt nem kapnak annyi pénzt, mint a szomszédunkban Németországban.

Forrás
Hirdetés
Categories: HírekÜtős

Hirdetés