Hirdetés


Hajnal Betti, aki nemrégiben még Jákob Zoltán oldalán tündökölt a “Nagy Ő” című műsorban, most új területen próbálja ki magát. Bár a műsorban sikerült megnyernie Jákob szívét, a valós életben a kapcsolatuk sajnos nem vált tartóssá. Betti azonban nem vesztegeti az időt: párkapcsolati tanácsadóként szeretné kamatoztatni eddigi tapasztalatait. Ezzel nem csupán saját életét szeretné új irányba terelni, hanem másoknak is segíteni a párkapcsolati problémáik megoldásában.

Hirdetés

“Szeretnék azon az úton elindulni, hogy a nőknek motivációt adjak az ismerkedéshez, mert én már annyi mindent megéltem, hogy biztos, hogy tudnék segíteni egy-két nőn” – kezdte a Borsnak Betti.

Hirdetés

Majd hozzátette, hogy olyan testi-lelki átalakulást nyújthat ő a nőtársainak, ami szerinte jobb lehet még milliárdos exének projektjénél is. Nagy Ő Betti így harangozta be a tervét:

“Bár az elmúlt pár hétben kicsit visszavonultam a közösségi médiától, készülök a nagy berobbanással. Valószínűleg egy-két hónap múlva mutatjuk be ezt a nagy testi-lelki átváltozást. Ez sokkal nagyobb lesz mint Zoli projektje, mert én úgy gondolom, hogy nem csak a külsővel, hanem a lélekkel is foglalkozni kell.”

Hansúlyozta, hogy szerinte több kell a hölgyeknek a boldogsághoz, mint a külsőségek:

Hirdetés

“Attól nem lesz a nő boldogabb, szebb és kiegyensúlyozottabb, hogy műszempillát tesznek rá, megcsinálják a körmét meg új ruhát adnak neki. Én úgy gondolom, hogy a belső szépséggel is foglalkozni kell. És most én vagyok ennek a tesztalanya, úgymond a prototípus.”

Majd szót ejtett a párkapcsolati tanácsadói álmáról is:

Hirdetés

“A párkapcsolati tanácsadáson is gondolkoztam, bár szerintem az tudja a legjobb tanácsokat adni, aki nincs párkapcsolatban. De úgy gondolom, hogy becsülnünk kell magunkat és nem szabad beérni kevesebbel, mint, amit érdemlünk, csak azért, hogy legyen mellettünk valaki. És ezzel is szeretnék foglalkozni egyfajta life coachként, hogy megmutassam a nőknek, hogyan legyenek tényleg nők. Mert én már eljutottam ide, de szeretnék segíteni azokon akik maguktól ezt nem tudják elérni.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés