Hirdetés


Idén új évaddal tér vissza az RTL egyik legnépszerűbb műsora, a Nyerő Páros. A Fókusz Plusz szombat esti adásában végre lehullt a lepel az idei versenyző szerelmespárokról, akik megmérettetik magukat a szórakoztató és izgalmas kihívásokban. “Nem hiszel majd a szemednek!” – ígérik a műsor készítői.

Hirdetés

Berki Mazsi és Kajári Zoltán
Másfél éve alkotnak egy párt, de mindketten magabiztosak, hogy a versenyszellemük és a játék során szerzett új tapasztalatok még közelebb hozhatják őket egymáshoz. „Szerintem önfeledt időket tudunk majd egymással tölteni. Nem hinném, hogy ilyen vérre menően fogunk kezelni szituációkat” – mondták.

Hirdetés

Győrfi Márton (DJ Jauri) és Berényi Dorina
DJ Jauri számára nem szokatlan a reflektorfény, míg szerelme, Dorina, még új a nyilvános szereplés világában. Több mint egy éve vannak együtt, távkapcsolatból alakult ki a szerelmük. „Az a baj, hogy mindketten ilyen nagyon konok, erős jellemnek gondoljuk magunkat, szeretünk kiállni a saját igazunkért.”

Balogh Edina és Szabó Simon
Friss kapcsolatban vannak, de úgy érzik, hogy a szerelmük kezdeti szakasza előnyükre válhat, mivel még nagyon figyelnek egymásra.

Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta
Nicoleta az X-Faktorban tűnt fel, ahol Marci pillantotta meg először. Nem sokkal később összejöttek, és most úgy érzik, hogy nagyon jó csapatot alkotnak.

Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka
13 éve találkoztak először egy X-Faktor-castingon, barátságukból szerelem alakult ki. „Nagy köztünk az összhang, meg nyilván ennyi év után nagyon jól ismerjük egymást. Szeretjük is egymást, kitartóak vagyunk.”

Hirdetés

Palácsik Lilla és Visváder Tomi
Lassan 10 éve vannak együtt, és úgy érzik, hogy jól fognak teljesíteni a versenyben. „Az én első gondolatom az volt, amikor kiderült, hogy a Nyerő Párosba jövünk, hogy nem fogom tudni megcsinálni a feladatokat. De majd Lilla megcsinálja” – viccelődött Tamás.

Simon Attila és Simon Erika
Attila korábbi focista, aki tavaly a Survivorben próbált szerencsét, míg felesége banki ügyintéző. „Olyanok vagyunk, mint egy temperamentumos olasz család, és nyerni jöttünk.”

Hujber Feri és Szőke Krisztina
Már 7 éve alkotnak egy párt, de alig szerepeltek nyilvánosan. Most hazaköltöztek Londonból, és készen állnak arra, hogy újabb próbatétel elé állítsák a házasságukat.

Az előző évadok győztesei között szerepeltek Peller Anna és Lukács Miklós, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Istenes Bence és Csobot Adél, Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Kamarás Norbert és Kármán Odett, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, valamint Curtis és Barnai Judit.

Hirdetés

Az idei évad új izgalmakat és kihívásokat ígér, ahol a párok közül az egyik szerencsés pár a Nyerő Páros címével távozhat 2024-ben. Vajon ki lesz az? Az biztos, hogy izgalmas és fordulatokban gazdag epizódok várnak ránk.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés