Hirdetés

Fotó: Ringier-archívum


G.w.M., az ismert magyar rapper nemrégiben Hajdú Péter vendége volt a “Beköltözve Hajdú Péterhez” című műsorban, ahol nyíltan beszélt karrierjének anyagi hátteréről. A műsorban felmerült kérdések között szóba került a zenész havi keresete is, amire a műsorvezető Hajdú Péter is meglepetten reagált a hallott összegre.

Hirdetés

“Számolj csak havonta húsz millió forintot, amit keresel hakniból. Tegyük fel, egymillió a gázsi, mész húszat… Most mondtam egy picit. De persze csak akkor, ha topelőadó vagy” – fejtegette G.w.M., mire Hajdú Péter meglepődve kérdezett vissza: „Te egymillióért mész fellépni?” A zenész azonban kitért a konkrét válaszadás elől: „Én… most semennyiért nem megyek”.

Hirdetés

A rapper, aki ismert luxus életmódjáról, közösségi oldalain gyakran oszt meg képeket fényűző autóiról, drága ruháiról és ékszereiről. Ezek mellett G.w.M. nemrégiben hajósjogosítványt is szerzett, és megosztotta, hogy Kulcsár Edinával közösen luxusjachtot is vásárolnak, ami tovább növeli már így is jelentős vagyonát. Az előzetesek szerint a rapper nem fogja vissza magát, és az anyagiakról is őszintén nyilatkozik a műsorban, ami kíváncsiságot kelt a nézőkben a sztár pontos jövedelme iránt.

Hirdetés

Azonban G.w.M nem mindig élt ilyen fényűzésben. A rapper a műsorban őszintén mesélt gyerekkoráról, amikor még a Gát utcában élt: “Régen a Gát utcában minden kapualjban volt 5-10 gyerek kiskésekkel, fehér embert ott nem láttál elmenni… Én tényleg onnan jövök.” A sikerhez tehát hosszú út vezetett a zenész számára.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés