Hirdetés


Meglepő kijelentést tett Rusvai Miklós. A virológus eddig még sosem támogatta az oltáselleneseket, most viszont úgy döntött, feláldozza magát a tévhitek oltárán és egy új őrület mellé áll.

Hirdetés

A virológus véleményét a Ripost kérdezte meg egy egészen bizarr új konteóról. A portál szerint ugyanis futótűzként terjed egy újabb, egészen elképesztő álhír az oltásellenes csoportokban: eszerint ha az oltás helyére a vakcina beadását követően 10-12 órán belül egy félbevágott krumplit tesz az ember, és rajta hagyja 15-20 percig, akkor az kiszívja a szervezetből a vakcina hatóanyagát. Így az oltásellenes hivatalosan védettségi igazoláshoz jut, anélkül, hogy feladná az elveit.

Hirdetés
Noha Rusvai szerint ez “baromság”, hiszen a vakcina nem egy kígyóméreg, amit csak úgy ki lehet magunkból szívni, ő mégis a konteó mellett áll, elmondta miért:
Bár ilyet még nem csináltam, a magam részéről támogatom ezt az oltásellenes tévhitet. Azt is elmondom, miért. Ha ebben a tévhitben hagyjuk az oltáselleneseket, akkor beoltatják magukat, és nő azoknak a száma, akik védettek lesznek a koronavírus ellen. Szóval, most kivételesen azt kérném az olvasóktól, hogy amit most nyilatkoztam, az maradjon köztünk! – érvelt a szakember.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés