Hirdetés

Ez az eb megtalálója szerint úgy ücsörgött az esőben, egy áruház parkolójában, mint aki minden reményt feladott és végtelen szomorúságba burkolózott. Valinda Cortez az autójából vette észre szerencsétlen kutyát, de azonnal félreállt, hogy segíthessen.
“A szívem majd kiugrott a helyéről, mikor megláttam. Ez a szegény kutyus órák óta ücsöröghetett az esőben és a hidegben, didergett, teljesen át volt fagyva. Egyértelmű volt, hogy valaki egyszerűen csak kidobta.”
0205
A kutya reszketett, és nem csak a hidegtől, mégis engedte a nőnek, hogy egy takarót terítsen rá. Több mint egy órába telt, mire Valinda elnyerte az eb bizalmát, nem hagyhatta ott egyedül.
02070208
“A bundája teljesen átázott, az egyik lába pedig megsérült. A szemével is volt valami probléma, a szívem összetört, mikor ránéztem.”
0209
A nő felhívta egy ismerősét, az ő segítségével kocsiba tették a kutyust, és elvitték egy menhelyre. Csak néhány nap kellett hozzá, hogy a Később Cassie névre keresztelt kutyus újra erőre kapjon. Egy fotó is készült róla, amin szinte rá sem ismerni. Nagyon reméljük, hogy hamarosan szerető gazdira talál.

Hirdetés
Forrás: zoozoo.hu
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés