Hirdetés


A közönség meglepetésére Istenes Bence Instagram-oldalán jelentette be, hogy rendeződött a Rácz Jenővel fennálló, egy hete tartó konfliktusuk. Ez a hír különösen figyelemre méltó, tekintettel arra, hogy a Sztárbox esemény előtt és után is voltak nézeteltérések közöttük.

Hirdetés

Ez a közös bejelentés jelzi, hogy Istenes Bence és Rácz Jenő képesek voltak túllépni a múltbeli nézeteltéréseken, és pozitív irányba mozdítani kapcsolatukat. A közösségi médián keresztül történő nyilvános bejelentés azt mutatja, hogy fontosnak tartják, hogy rajongóik és a nyilvánosság is tudomást szerezzen a konfliktus feloldásáról.
Ez a fejlemény nem csak a két személy közötti kapcsolat javulását jelzi, hanem azt is, hogy a nyilvános vita ellenére is képesek voltak hatékonyan kommunikálni és megoldást találni a problémáikra. A bejelentésük példát mutat arra, hogy a nyilvános személyek is képesek konstruktív módon kezelni és rendezni a konfliktusaikat.

Hirdetés

“Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a boksz és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket. Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom.”
Mint írja, a séffel rendeztek minden sérelmet.
“Hála istennek, Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a bokszhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a bokszról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!”

Hirdetés

Közös szelfit is lőttek:

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés