Hirdetés


Megrázó gyermekkori élményeiről vallott Liptai Claudia, aki Kadarkai Endre Szavakon túl című rádióműsorában öntötte ki a szívét. Szülei és tanárai sem támogatták fiatalkorában, ez pedig örök sebeket hagyott benne.
Volt egy tanárnőm, aki mondta, hogy Liptai, fiam te belőled soha nem lesz senki.
Milyen meghatározó mondat – elevenítette fel.

Hirdetés

– Nem azt mondom, hogy kockásra kell simogatni a gyerek fejét, hogy milyen okos. De biztos, hogy egy alap önbizalmat mindenkinek kell adni. Meg egy alap elvárást. Ez nagy baj, hogy tőlem nem vártak el soha semmit. Anyukám sem – árulta el Clau, amit ezzel magyarázott:
– Nem volt ideje ezzel foglalkozni. Annyira lekötötte valószínűleg az apámmal való hadakozás, az, hogy egyáltalán étel kerüljön az asztalra. Annyit dolgozott, mert az apám már nem dolgozott egy idő után.

Hirdetés

A színésznő elmondta, szerencsére barátai voltak, az emberi kapcsolatok fontosságára ekkor ébredt rá. Legnagyobb félelme, hogy eltűnnek azok az emberek, akiket szeret, a családja, a barátai. Ahogy mondja, minden más újra vásárolható, újra kezdhető.
“Összeállt, hogy az anyám nem szerelemből ment az apámhoz, aki hulla szerelmes volt az anyámba. Bosszúból ment kvázi hozzá, mert a nagy szerelme elhagyta őt. Anyámnak egy örök lelkifurdalása lett ez, ezért mint egy áldozat hagyta a verést is.”

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés