Hirdetés


Megrázó vallomás: Takarítás közben vetélt el Gáspár Bea
A Story magazin Christiano Ronaldó újszülött babájának elvesztése kapcsán sztárösszeállításában olyan hazai és külföldi hírességekről írt, akik a világsztárhoz hasonlóan elvesztették a számukra legdrágábbat, a gyermeküket.

Hirdetés

Ilyen semmihez sem hasonlítható fájdalmat kellett átélnie Gáspár Beának is, aki kisebbik lánya, Virág ikertestvérét gyászolja.
A Konyhafőnök VIP győztesének mindkét terhessége alatt komplikáció lépett fel, ráadásul korábban a testvérét is elveszítette, édesanyja ugyanis halva szülte meg első gyermekét. Bea egy banális baleset következtében veszítette el kisebbik lánya, Virág ikertestvérét, Grétát.
– Az ultrahang hamar kiderítette, hogy ikreket várok. Mindenki boldog volt a családban, különösen a férjem örült – mondta korábban a Best magazinnak Bea, akit az orvosok figyelmeztettek, ne terhelje meg magát. – Azt gondoltam, otthon talán kitakaríthatok – folytatta Bea, aki egy decemberi napon létrára állt, hogy a függönyt visszaakassza a helyére.

Hirdetés
“Egy rossz lépés következtében az asztalra esett, kórházba szállították, majd az ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy csak egy magzat maradt életben.”
– Rettenetes fájdalmaim voltak, lelkileg is nagyon megviselt az eset. Csak az vigasztalt, hogy Virág megmaradt
– vallotta be Bea.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés