Hirdetés


Falusi Mariann 2023-ban elveszítette édesanyját és alkotótársát, Lang Györgyit. A könnyek között beszélt arról, milyen fontos szerepet töltött be az életében Györgyi, aki nemcsak a baráti társaságuk mozgatórugója volt, hanem összetartó ereje is.
Az RTL Reggeli műsorában osztotta meg a megható részleteket arról, hogyan segítik egymást most is:

Hirdetés

“Györgyinek a lakásában minden hónapban egyszer összejövünk, odajárunk kártyázni…én a Jancsival, a Kulkával minden héten egyszer ott ebédelek, tehát ezek megmaradtak, olyan dolgok, hogy segítjük egymást, egymás mellett állunk, ugyan úgy, amíg a Györgyi élt…ő volt ennek a kohéziója egyébként” – mesélte a könnyeit törölgetve.

Hirdetés

Mariann-nak 13 évig volt közös rádióműsora Lang Györgyivel, amit nélküle már nem akart továbbvinni. Idén “megy nyugdíjba”, április 22-én lesz 65 éves, és úgy érzi, ideje picit pihenni, ezért talált két hosszútávú munkát.
Életmódot váltott, ennek köszönhetően 20 kilóval könnyebb lett, mindennap megiszik 2 liter vizet, és csak 1000 kalóriát fogyaszt el. További részleteket életmódjáról, karrierjéről és hobbijáról mesél a videóban.

Hirdetés
Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés