Hirdetés


Rubint Réka családjában nagy az ünneplés, hiszen az egész család összegyűlt keresztfia születésnapja alkalmából, de valaki mégis hiányzott. Két fontos ember, akiknek ott lett volna a helye, már csak fentről figyelhették szeretteiket.

Hirdetés

Rubint Réka a mai napig nem tudja feldolgozni a szülei halálát, hiszen rövid időn belül kellett elbúcsúznia az édesapjától és az édesanyjától is. Bár már nincsenek vele, elmondása szerint mindennap érzi a támogatásukat és rendszeresen kilátogat a sírjukhoz is. A fitneszlady érzelmes sorokkal köszöntötte fel Rubint Rolandot, keresztfiát, amiben könnyfakasztó megemlékezést is tett.

Hirdetés

Isten éltessen Rolikám! Az életed legnagyobb ajándéka a gyönyörű családod, és boldog vagyok, hogy mi is részesei lehetünk. Mama és Papa ma nem ünnepelhettek már velünk, de egészen biztos vagyok benne, hogy minden percben velünk vannak, vigyáznak ránk és mérhetetlenül büszkék Rád!
A szíved és az értékrended a helyén van, soha ne engedd, hogy az élet ezen változtasson! Nagyon szeretünk Kicsi Keresztfiam! Boldog születésnapot!
– olvasható a megható üzenet Réka profilján.

Forrás
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés