Hirdetés


Nagy Feró és felesége, Ágnes kapcsolata a magyar zenei és szórakoztató világ egyik legismertebb és legtartósabb kapcsolata. A pár között lévő jelentős korkülönbség – Ágnes volt 18 éves, amikor 1980-ban beleszeretett a 38 éves Nagy Feróba – sokak számára eleinte megkérdőjelezhetőnek tűnt. Azonban az idő múlásával ezt a kritikát alaposan cáfolták, hiszen kapcsolatuk máig töretlen.

Hirdetés

A rockzenész nemrég nyilatkozta, hogy a házasságuk óta jelentősen finomodott a személyisége, ami azt jelzi, hogy a pár közötti kapcsolat nemcsak tartós, hanem pozitív hatással is bír mindkettejük életére. Nagy Feró és Ágnes példája mutatja, hogy a korkülönbség nem akadály egy boldog és harmonikus kapcsolat kialakításában, és hogy egy ilyen kapcsolat hosszú távon is erősítheti és formálhatja az emberek személyiségét. Az ő történetük inspirációként szolgálhat mások számára, akik hasonló helyzetben vannak, és bizonyíték arra, hogy az igaz szerelem túllép a korhatárokon és a társadalmi elvárásokon.

Hirdetés

“Régen én voltam a falu bikája, most meg egy egyszerű papucs vagyok. 40 éve a feleségem. Mondjuk ki, csoda, hogy ennyit kibírt mellettem. Sokkal alkalmazkodóbb lettem. Most már csak papucs lehetek, ezt tudomásul kell venni. Tulajdonképpen mindenki papucs a maga módján, csak nem vallja be. Ha a másiknak akarsz valamilyen örömet szerezni, az nem feltétlen az ágyról szól, hanem szólhat bármi másról, és én egy párszor nagyon eltaláltam ezt “
– mondta Nagy Feró az Adom a napom hétfő esti adásában. Egyszer például egy párizsi úttal lepte meg feleségét, aki még csak nem is sejtette, hogy valójában a francia főváros az úti cél.

Hirdetés

“Azt mondtam neki, hogy disznótorba megyünk hajnali fél ötkor, mert hatkor indult a gép. Iszonyúan tiltakozott ellene. Mondtam neki, hogy reggel kilenckor már a helyszínen leszünk, és ha nem érzi jól magát, azonnal hazajövünk. Kilenckor ott ültünk a Champs-Élysées-n, ittuk a pezsgőt, és azt mondta, eszébe sincs hazamenni “
– mesélte.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés