Hirdetés


Megszólalt Kulcsár Edina új barátja: Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges
G.w.M., azaz Varga Márk is vállalta Kulcsár Edinát, ráadásul ő is egy házasságból lép ki, két gyerekkel.

Hirdetés

“Ahogyan azt pontosan lehet rólam tudni, én kerültem a sajtómegjelenéseket, mert tényleg csak zenélni akartam, de nyilván kikerülhetetlen lett ez idő alatt, ezért is írok most itt nektek. Sok ismerősömet megkeresett több újságíró, így szeretnék a dolgok elébe menni, mielőtt elferdítené bárki a valóságot.

Hirdetés
A család szó jelentése számomra a legszentebb dolog a világon, ahogyan több dalban is említettem, halhattátok, de folyamatosan őrlődtem, és megalkudtam magammal. Nem a volt párom hibás, ezt nem győzöm, ahol csak tudom, kihangsúlyozni, de én sem. Régre vissza vezethető az egész,
több megszakítás után ismét hosszabb ideje nem laktam otthon már, szóval nem egy harmadik fél miatt alakult ez így,
hanem csak szimplán elfogytunk és a gyerekekre való tekintettel igyekeztünk megmenteni, amit nyilván nem a nagy nyilvánosság előtt tettem / tettünk . A múltról ennyit szeretnék elmondani, és, hogy megmaradt a gyerekek miatt a jó viszony kettőnk között – semmi többet” – írta oldalára a rapper.

Hirdetés
“A jelen és a jövő viszont az, hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív , erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna hogy létezik ilyen . Az érdek és feltétel nélküli szerelem, őszinte megbecsülésen és a felhőtlen boldogságra épül az egész.
Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges, mert az őszinte szerelem győzött, mindent vitt.
A két dolog között telt el idő, szóval egyik oldalról sincs az, hogy egymás életében rondítottunk volna bele! Mindenkinek szívből kívánom hogy, átélhesse ezt a varázslatos érzést amit érzünk! Ennek a lánynak a neve: Kulcsár Edina. Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, ezúton is szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben” – tette hozzá.

HirdetésHirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés