Hirdetés


A Kiskegyednek beszélt arról, hogy rettenetesen megrázták a történtek, és eleinte még saját testvérével sem tudott beszélni a borzalomról. Valójában csak néhány napja érzi magát valamelyest összeszedettnek.

Hirdetés

Halála után Vágó István több ismerőse beszélt arról, hogy találkoztak vele, és semmi jelét nem észlelték a közelgő tragédiának. Ezt a hírt felesége is megerősítette, és arról beszélt, hogy Vágó István halála előtti estén még internetezett, Facebook-on chat-elt ismerősökkel.
„Majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen elvágódott.”

Hirdetés

A Kiskegyednek elmondta, hogy nem volt tudomásuk róla, hogy bármilyen komolyabb betegsége lenne, de az is igaz, hogy több, mint 6 hete köhögött, ezért megpróbálta rávenni, hogy menjen el kardiológushoz, no meg tüdőszűrésre. Végül ez meg is történt, de minden eredmény negatív lett.
„Sokan azt gondolták, szívinfarktusban halt meg. Ha ez lett volna, és nem ment volna el a vizsgálatokra, akkor én abba beleőrültem volna” – De nála teljesen más volt a helyzet, ez visszafordíthatatlan probléma….
„Nála egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni (…) ha éppen a műtőasztalon feküdt volna, akkor sem tudták volna megmenteni”

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés