Hirdetés


Rendőrök mentettek meg egy 21 éves külföldi egyetemistát a Margit hídon. A fiatal nő átmászott a korláton és híd párkányán sírt és kiabált. Alig lehetett vele kommunikálni. Több rendőr is érkezett a hídhoz, végül közös erővel sikerült behúzni a pillér széléről, nem esett baja. A mentők a lányt megfigyelésre kórházba szállították.
Egyikük Mihály Roland volt, ő mászott át a korláton.

Hirdetés

“Adrenalinfröccsöt éreztem, folyamatosan kapaszkodtam, biztonságosan át tudtam mászni. Ezzel probléma szerencsére nem volt. A körülmények is olyanok voltak, hogy szerencsére nem volt vizes se a beton, se a korlát, ami miatt becsúszhattam volna” – mondta az RTL-nek.
” Gondolkodni sem volt időnk, egyből cselekedtünk, kollégám bal oldalról közelítette meg a hídpillért, átmászott a korláton, míg én a jobb oldalról közelítettem meg a hölgyet” – mondta Nádasi Csaba, a másik rendőr.

Hirdetés

” A háta mögé kerültem, nem vett észre szerencsére” – mondta.
A lányt végül közös erővel sikerül behúzni a hídra, szerencsére nem esett baja. A rendőrök kocsiba ültették, de ott sem nyugodott meg, ezért végül a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

Szeretnénk nektek bemutatni Mihály Roland r. őrmestert, aki az életét kockáztatva mászott ki a Margit híd keskeny…

Posted by BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság on Tuesday, November 29, 2022

Forrás: rtl.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés