Hirdetés


Szemetesbe dobta újszülöttjét egy 18 éves nő, mert attól tartott, hogy az anyja megharagszik rá a terhessége miatt. A lány a wc-kagylón ülve hozta világra a babát, majd becsomagolta és egy közeli bolt szemetesébe dobta. A bíróság a napokban hozott ítéletet az ügyben.

Hirdetés

A fiatal nő, Alexis Avila Új-Mexikóban hagyta a gyereket a szemetesben. A hatóságok aznap elfogták őt, tettét pedig térfigyelő kamerák felvételei is bizonyították. Alexis a kihallgatás során elmondta, hogy hónapokig nem tudott a terhességéről. Miután megfájdult a hasa, orvoshoz fordult, aki közölte vele a hírt.

Hirdetés

Attól tartva, hogy anyja megharagszik rá, Alexis a wc-kagylón ülve szülte meg a gyermeket, becsomagolta és a bolt szemetesébe dobta. Egy arra járó nő meghallotta a csecsemő sírását, kihúzta a zsákot a kukából, betakarta és megvárta a rendőröket és a mentőket, akik kórházba szállították a babát. A fiatal nőt letartóztatták és gyermekbántalmazás, illetve gyilkossági kísérlet vádjával őrizetbe vették.
A bíróság 16 év börtönbüntetésre és két év feltételes szabadságra ítélte Alexist, aki szülői tanácsadáson és oktatáson is részt kell vennie. A gyermeket rokonoknál helyezték el, aki szívzörej és asztma miatt kezelésre szorul – írja a Tények.

Hirdetés

Forrás: People
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés