Hirdetés


Az üzleti érdekeltségen kívül is szoros érzelmi kötelék fűzte össze Berki Krisztiánt és Nagy Olivért. A fiatal férfiről a Blikk keddi számában írtunk: ő az az üzletember, aki közös vállalkozást alapított a volt Fradi-vezér özvegyével, Berki Mazsival.

Hirdetés

Noha Olivér számára nem idegen a média világa, mégis egy baráti társaságon keresztül ismerte meg évekkel ezelőtt Krisztiánt.
Bár eleinte csak üzletet ajánlott a korábbi főpolgármester-jelöltnek és feleségének – amire Krisztián igent mondott –, az idő előrehaladtával bizalmas, őszinte barátság alakult ki közöttük.
– Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták. A médiában mutatott arcával ellentétben, melegszívű, mély érzésű embert ismertem meg a személyében – kezdte a Blikknek Olivér, akinek több vállalkozása is van, így nem ismeretlen az üzleti életben.Krisztiánnal és Mazsival közösen akarták beindítani a gyerekruhákat és -holmikat árusító vállalkozásukat, és már jócskán zajlottak az előkészületek, amikor idén májusban Berki váratlanul elhunyt.

Hirdetés

– Amikor meghallottam a hírt, nem is akartam elhinni, pedig több közös ismerősünk is megerősítette. Aztán felhívott a felesége, Mazsi, és akkor tudatosult bennem, hogy elveszítettem a barátomat… Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát – magyarázta Olivér.
Az üzletember halála után ketten maradtak a projektre Mazsival, de nem volt kérdés, hogy így is folytatják, amit elkezdtek, hiszen sok munkát fektettek az előkészületekbe.
Ráadásul a férfi vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét, sőt, hamarosan bővítenék is a boltot Mazsi saját tervezésű gyermekruháival, játékokkal. Ezt a projektet még Krisztiánnal közösen tervezték. Kerestük az özvegyet a vállalkozás miatt, de udvariasan elhárította az érdeklődésünket.

Hirdetés

– Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg – fogalmazott Olivér, aki a mai napig sokat gondol a barátjára. – Eleinte csak munkakapcsolatban álltunk, de mivel sokat utaztunk együtt vidékre, lassan megnyíltunk egymásnak, és idővel a legmélyebb gondolatainkat is megosztottuk a másikkal. Krisztián gyakorlatilag a pótapám volt, pótolhatatlan a hiánya.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés