Hirdetés


Rubint Réka egy hosszú posztban mesélt férje rosszullétéről, gyógyulásáról és jelenlegi állapotáról.

Hirdetés

“Drága Követőink! Baràtaink!
Az elmúlt napokban ismèt szembe kellett nèznünk azzal a tènnyel, hogy a baj nem húz sorszámot, nem jelentkezik be. Jön ès minden előzmèny nèlkül lesújt!
Szeretnèm röviden összegezni, ami történt.
Norbi csütörtökön reggel minden előjel nèlkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselèsnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszèd épp akkor sétált ki a hàzukbòl, îgy azonnal èszlelte a történteket és becsengetett, szòlt nekem.
Azonnal mentőt hîvtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát.

Hirdetés
Rövid időn belül megèrkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnòzis : sztròk.
Sztòk, ami sajnos bárkivel, bármely èletkorban ès kondîciòban előfordulhat.
Nem történt agyvérzès, egy vérrög elzáròdást okozott az agyban.
A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kòrházi vizsgàlatokat követő vérhîgításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak.
A katèterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáròdást okozó vérrögöt.
Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandò károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlèkezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van.

Hirdetés
A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kòrházi ellátást, s így időben!!! sikerült segîteni és a beavatkozásra sort keríteni!
Nem tudunk elég hálásak lenni a HONVÈD kòrháznak és OKITI-nek a magas színvonalú szakmai munkájukèrt!
A sztròkot nagyon sok minden okozhatja, viszont a regeneráciòban òriási szerepe van annak, hogy Norbi egész életében sportolt, erős a szervezete.
Bízunk benne, hogy szèp lassan megerősödik és a javasolt terápiás kezelések igènybevètele ès betartàsa mellett, hamarosan újult erővel tud Nektek segíteni❤️
Én Vele és mellette vagyok! Körülölelem a szeretet energiàjàval, ami az egyik legerősebb “gyògyszere” a lèleknek!❤️
Vigyázzatok magatokra, egymásra és a szeretteitekre!”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés