Hirdetés


Mint ismert, a korábbi Fradi-vezért Hódi Pamelával közös lányuk, Nati találta holtan. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így a tragédiát közigazgatási eljárás keretein belül kezdték vizsgálni, de ezzel együtt a gyanús anyagok miatt bűnügyi vizsgálat is indult. Szerettei még várják a boncolás eredményét, hogy minden kétséget kizáróan fény derüljön a halál okára, s hogy abban mekkora szerepet játszhatott a magas vérnyomása, amelyről nemrég maga Krisztián osztotta meg információt a követőivel, írja a blikk.hu

Hirdetés

Mindenesetre a nyomozók a tragédia után munkához láttak, és a 24.hu-hoz eljuttatott közleményük szerint a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói múlt vasárnap Vecséses elfogtak egy feltételezett drogkereskedőt, akit a kihallgatása után őrizetbe is vettek.
„A 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és vagyonbiztosítás keretében két, nagy értékű személyautót foglaltak le” – állt a Budapesti Rendőr-főkapitányság válaszában, kiemelve, a zt követően egy 48 esztendős budapesti férfire is lecsaptak, akinél szintén találtak kokaint, marihuánát és kábítószerrel szennyezett eszközöket.

Hirdetés

A Blikk információi szerint Berki Krisztián lakásában szintén kokaint, marihuánát és injekcióban beadható szteroidokat találtak a nyomozók. Úgy tudjuk, Krisztián régóta jó barátságot ápolt K. Istvánnal, aki korábban több autót is kölcsönadott neki, mondható, hogy bizalmi viszonyt ápoltak. Barátságuk régre nyúlhatott vissza, hiszen Berki korábban nem is tagadta, hogy szteroidokat használt, az illegális szereket pedig valószínűleg egy régi ismerősétől szerezhette be. Korábban ő maga árulta el, azért állt le a teljesítményfokozókkal, mert gyermeket szeretett volna Mazsitól, de a Blikknek is nyilatkozott hajdani ballépéséről.

Hirdetés
„Profi testépítés, sőt, amatőr testépítés sincs szteroidok nélkül. Nincs sport teljesítménynövelők nélkül. Igen, én is használtam” – vallotta be évekkel ezelőtt az egykori főpolgármester-jelölt, akinek feltételezett drogdílere értesüléseink szerint már nem volt ismeretlen a nyomozók előtt, hiszen korábban több alkalommal is indulhatott ellenne eljárás.

Címlapfotó: illusztráció
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés