Hirdetés

Otthont vásárolni valószínűleg a legnagyobb kiadás életünkben, különösen a mai, rohamosan növekvő ingatlanárak mellett. Ugyanakkor vannak néhányan, akik sokkal szokatlanabb módon közelítik meg ezt a témát.
Iona Stewart és Martin Hill a maguk módján alakították ki saját otthonukat, mindössze 1,2 millió forintnak megfelelő összegből.
A brit páros, Iona és Martin imádnak utazni. Éppen ezért gondolták, hogy egy olyan helyet kell találniuk, amely szállásként is funkcionál, ugyanakkor mozogni is lehet vele, amikor csak úgy tetszik. Ekkor döntötték el, hogy beruháznak egy mobil otthonba.

Hirdetés

Online kezdtek el keresgélni és találtak egy használt kamiont. Elhatározták, hogy megveszik és otthont varázsolnak belőle. A kamion, amelyet kenyér szállításra használtak egykoron, 4500$-ba, azaz nagyjából 1,2 millió forintba került.
Természetesen egyáltalán nem volt egyszerű feladat és nehéz is megérteni, hogyan voltak képesek mindent véghez vinni. Az biztos, hogy nagyon szorgalmasak voltak és éjt nappallá téve dolgoztak 4 teljes hónapon keresztül.
Az álom otthonuk készen van és mi csak gratulálni tudunk nekik. Micsoda fantasztikus átalakítás!

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés