Hirdetés

Fotó: Tv2

Megyeri Csilla komolyan kiakadt Baukó Évára, amiért a Nyerő páros kezdetekor elárulta, hogy ők győznek majd a műsor végén. Istenes Bence podcastműsorában Csilla leszögezte: nem tartja normálisnak az egykori valóságshow-szereplő viselkedését. De arra is fény derült, mi volt a legextrémebb hely, ahol valaha szexelt.

Hirdetés
Amikor a Nyerő Páros adásában Csilláék a top 3-ba kerültek, több követője is megjegyezte, hogy úgyis tudják, mi a vége, amire ő így reagált:
„Ezentúl aki Bebukó Évázik az oldalamon, bármilyen formában, azt tiltom. Már annyira idegesít, hogy vele jöttök mindenhol… Unalmas… Komolyan!” – fakadt ki az influenszer, aki a jelek szerint továbbra is felháborítónak tartja az ügyet.
Megyeri Csilla most Istenes Bence beszélgetős műsorában, az IstenEstben vendégeskedett, ahol elmondta: Éva ismét lelőtte a poént a műsorral kapcsolatban.
“Nem normális szerencsétlen nő!” – bukott ki belőle.

Hirdetés

A nézők már megszokhatták, hogy Csilla igen közvetlen és humoros, így arról is nyíltan beszélt az intim kérdéseknél, hogy eddig melyik volt a legextrémebb helyszín, ahol szexelt.
„A Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban, fényes nappal” – árulta el a tévés, Bencéék szeme pedig teljesen kikerekedett ennek hallatán.

Forrás: Blikk
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés