Hirdetés


Csoportos leépítés hajtanak végre a Life TV-nél. A csatorna valamennyi sztáros műsorától búcsúzniuk kell a tévénézőknek, így Hajdú Péter és Ábel Anita sem lesz többé látható – tudta meg a Blikk. Nemcsak a Life TV-t érinti ez, az Ozone TV-t is, amelyre szintén Hajdú Péter cége, a Media Vivantis Zrt. gyárt produkciókat.

Hirdetés

Egy ideje már lehetett hallani arról, hogy bizonytalan a csatornák jövője: az egyre növekvő nézettség dacára például felmerült, hogy bekerülnek a TV2 csoportba, ám végül nem ez a verzió vált valóra. Nagyságrendileg kisebb büdzsével, saját gyártású műsorok nélkül, hagyományos kábelcsatornaként folytatják – ezeket az információkat a napilap megkeresésére Vaszily Miklós tulajdonos is megerősítette.
Nem láthatjuk többé az Ébredj Velünk! című reggeli műsort, amelynek Ábel Anita, Bereczki Zoltán és Holdampf Linda voltak a házigazdái, ugyancsak megszűnik az Activity, amelyet szintén Ábel Anita vezetett.

Hirdetés

A csatorna két legnézettebb show-ja sem kap további évadokat: a Hajdú Péter nevével fémjelzett Összezárvától és a Frizbitől is búcsúznunk kell, illetve a Van életünk című realityből is már csak ismétléseket fognak műsorra tűzni. A Blikk azt is megtudta, Hajdú Péter vezérigazgató megbízása is véget ér.

Forrás: femina.hu
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés