Hirdetés


Mészáros Lőrinc, akit sokan csak az egyszerű gázszerelőként ismernek, aki később az ország egyik legbefolyásosabb üzletemberévé vált, az Indexnek adott interjúban tárta fel életútjának és gondolkodásmódjának mélységeit. Az interjú során Mészáros bepillantást engedett nemcsak jelenlegi helyzetébe, hanem múltbeli küzdelmeibe és jövőbeli céljaiba is.

Hirdetés

Építőipari gyökerek és az első lépések
Az 1990-es években alapított vállalkozása az építőiparban kezdett el tevékenykedni, ami a gázhálózatok és infrastruktúrák fejlődésével jelentős növekedésnek indult. Bár a vállalkozások a későbbiekben hullámvölgybe kerültek, Mészáros nem adta fel, és sikeresen újraépítette őket.

Hirdetés

Baráti és politikai kapcsolatok
A beszélgetés során kiderül, hogy Mészáros és Orbán Viktor között mély baráti kapcsolat van, ami a közös célok és a bizalom jegyében bontakozott ki. Mészáros elismeri az Orbán-kormány törekvését, hogy támogassa a magyar vállalkozókat a nemzetközi versenyben.

Vállalkozói nézetek és elkötelezettség
Mészáros számára a hatékonyság, a transzparencia és a felelősségvállalás a legfontosabbak. Célja, hogy vállalkozásai ne csak hazánkban, hanem regionálisan is növekedjenek, miközben fontosnak tartja a sportegészségügy és a magánegészségügyi szektorban való jelenlétet is.

Hirdetés

A jövő tervei
A továbbiakban Mészáros a külföldi piacok felé is nyitna, a turizmus, mezőgazdaság és építőipar területén, hangsúlyozva, hogy a sikeres vállalkozás nem csak a hazai pályázatokon nyugszik.

Mészáros Lőrinc története azt üzeni, hogy a kitartás, a közösség iránti elkötelezettség és a családi értékek fontosak a sikerhez. Az üzletember útja és filozófiája inspirációként szolgálhatnak a vállalkozni vágyóknak.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés