Hirdetés


Az elmúlt két évben Mészáros Lőrinc milliárdos üzletember elképesztő átalakuláson ment keresztül, mióta összejött Várkonyi Andreával. A régebbi fotók még azt mutatták, hogy Mészáros Lőrinc súlyfelesleggel küzdött, azonban azóta sokat változott.

Hirdetés

A párhoz közel állók szerint nagyon összeillenek, és Mészáros Lőrinc új élete részeként Várkonyi Andreával együtt egészséges életmódot folytatnak. Azonban a legújabb fotók azt sugallják, hogy lehet, hogy túlzásba viszi az egészséges életmódot, és talán túlságosan szigorú diétát folytat.

Hirdetés

A 56 éves üzletembernek fontos lenne, hogy megfelelően gondozza magát és egészséges életmódot folytasson az öregedési folyamatok lassítása érdekében, de nem szabad elfelejteni, hogy az egészséges testsúly és a megfelelő táplálkozás a kulcs ahhoz, hogy hosszú és egészséges életet éljünk. Az étkezési szokások és a megfelelő hidratáltság fontos szerepet játszik ebben, azonban a túlzásba vitt fogyókúra és a testmozgás hiánya is káros lehet az egészségre.
Mészáros Lőrinc nemrégiben a barátaival és az üzlettársaival megtekintette a Puskás Akadémia idei második felkészülési meccsét – szúrta ki a 444. A milliárdos üzletember jó néhány, a meccsről készült fotón feltűnik, ám némelyiken nem egyszerű egyből felismerni. Úgy néz ki, mintha további kilókat adott volna le.
A találkozón készült alábbi fotón jól látszik, hogy a focirajongó milliárdos még soha nem volt ennyire vékony.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés