Hirdetés

Fotó: jakob.zoli / TikTok


Jákob Zoli nemrégiben a Ripostnak adott interjúban beszélt Erdélyi Mónikával kialakult barátságáról. A közösségi médián keresztül vált egyértelművé, hogy a két ismert személyiség között szoros kapcsolat alakult ki, miután Mónika többször is megjelent Zoli budapesti luxuslakásában készült videókban.

Hirdetés

Zoli szerint a barátságuk tavaly nyáron kezdődött egy rendezvényen, ahol hosszasan beszélgettek, és hamar rájöttek, hogy sok közös vonást találnak egymásban, többek között hasonló világnézetben és az intelligens humor szeretetében. Zoli elmondása szerint Mónika különösen erős ezen a területen.

@jakob.zoli

🤷‍♂️😀

♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Hirdetés

A két sztár kapcsolata ma már mély és szilárd barátságként írható le. Mindkét fél elfoglalt, így ritkábban találkoznak, de amikor összejönnek, a közös főzés és étkezés a fő program. Zoli lakásában a konyha a központi helyszín, és gyakran rendez közös főzőesteket, ahol Mónika is részt vett már. “Remekül szórakoztunk és még jobbat kajáltunk” – idézi fel Zoli ezeket az alkalmakat. A barátságukat még egy háziverseny is színesíti, ahol a cél az, hogy ki tud több kilót leadni tavaszig.
Zoli és Mónika kapcsolata tehát nemcsak a közös érdeklődési körökön, hanem a közös szórakozáson és az egészséges életmódra való törekvésen is alapul. A jövőben további közös, főzős tartalmakat terveznek, amelyekben egészséges ételeket készítenek majd. Ez a barátság kiváló példa arra, hogy a közös érdeklődési körök és életfilozófiák milyen erős kapcsolatokat hozhatnak létre.

Hirdetés
@jakob.zoli Verseny indul🏎️ @Erdélyi Mónika 😉 #competition ♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés