Hirdetés


2019 január 20-án hunyt el Andy Vajna, felesége, Tímea pedig 37 évesen özveggyé vált. A történtek után teljesen magába zuhant, hónapokig nem lehetett hallani róla, és arról sem, hogy pontosan mi történt a filmproducerrel. Később kiderült, hogy a tragédiát megelőző évben Andy Vajna tüdeje bevizesedett, ám szerencsére akkor sikerült felépülnie a súlyos betegségből. Mégsem hallgatott az orvosaira, és a figyelmeztetések ellenére is ugyanazt az életvitelt folytatta, mint mielőtt kórházba került…

Hirdetés

“2018 márciusában volt egy rosszulléte, ott azt mondta az orvos, hogy meghalhatott volna, bevizesedett a tüdeje. Szívelégtelenség gyanújával bent tartották, de ebből felépült, olyan erős volt benne az élni akarás. Aztán egy hétig nem szivarozott, de az volt a baj, hogy ő éjszaka evett, és mindent megtalált, nem fogadott szót” – mondta Timi 2019 nyarán. A fájdalma négy év elteltével sem múlott. Elhunyt férjéhez rendszeresen kilátogat a Los Angeles-i temetőbe, sőt a közösségi oldalán is posztol a régi, közös emlékekről, pedig azóta a szerelem is rátalált.

Hirdetés

2020-ban kezdtek először pletykálni arról, hogy az özvegy lelkét egy vagyonos üzletember, Zoltán ápolja. A férfi jó barátja volt Andy-nek, és Tímeát is ismerte a filmproducer által. Bár eleinte csak barátként voltak jelen egymás életében, végül vállalták a szerelmüket. 2021-ben Zoltán feltette a nagy kérdést Tímeának, s nem sokkal később már az esküvőre készültek.
A lakodalom azonban elmaradt, ahogy a közös gyermekért való küzdelem is. Az üzletember hirtelen eltűnt Timi életéből, nem tudni, mi történt kettejük között. Volt szó megcsalásról, kihűlt érzelmekről, de egyik fél sem erősítette meg ezeket a szóbeszédeket. Ám most, az özvegy 41. születésnapját követően furcsa dolog történt: úgy fest, hogy visszatalálhattak egymáshoz, ráadásul nagy dologra készülhetnek.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban főként arról lehetett hallani Tímeával kapcsolatban, hogy egyedülálló nőként is mindent megtesz, hogy végre édesanya lehessen, azonban a hírek szerint már ismét Zoltánnal harcol a babáért. Ha lehet hinni a pletykáknak, a szerelmesek újra közel kerültek egymáshoz.
A Bors szúrta ki, hogy az özvegy a napokban megváltoztatta a nevét. Vagyis most már nem Vajna Tímeaként kell rá hivatkozni, hanem a leánykori neve szerint, Palácsikként. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi oka volt erre, hiszen szinte mindenki Vajnaként ismeri, de az Instagram-oldala alapján már nem így hívják.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés