Hirdetés

Sokat hallottunk már a híres kutya-macska barátságról, általában előítélettel gondolunk rájuk, hiszen, úgy tudjuk ez a két állat nem bírja egymást elviselni. Akinek volt cicája és kutyája is, tudja, hogy csak egy kis türelem kell az összeszoktatáshoz. Az első találkozás mindenképp egy életreszóló élmény.
A BuzzFeed jóvoltából betekintést kaphatunk egy tündéri első találkozásba. Két állatszállító dobozka érkezik a helyszínre, kinyitják az ajtajukat, és három édes szőrgomolya pislákol az egyikben. A másikban pedig három foltos kutyus, akik kezdetben látszólag ügyet sem vetnek a tesztelésre.
A cicák gyorsan elindulnak felfedező útra, és próbálják megközelíteni a kutyás dobozt. Erre a látványra már a foltos négylábúak is elindulnak. Körbejárják a cicákat, szaglásszák, méregetik, és ezzel el is kezdődött az ismerkedés. Cicáék még bedobnak egy-két természetükből fakadó cselt, vagyis gyorsan behúznak egy körmöst a kutyák orrába. Jó már az elején tisztázni, hogy ki milyen adottságokkal rendelkezik.
Úgy tűnik, a barátkozás nagyon jól sikerült, nem történt nagyobb balhé. Sőt, a végén egy bájos cica már szinte el is alszik. Valószínű annyira nem zaklatta fel a találkozás, vagy csak beleunt a filmezésbe. Ezzel a videóval az alkotók örökre lebontották a kutya-macsak barátságról szóló mítoszt.
Forrás: twice.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés