Hirdetés

“Fogyassz, fogyassz és fogyassz! Minden rendben! Csak annyit kell tennünk, hogy vegyenek dolgokat, amikre nincs szükségük. Így támogathatják legjobban a gazdaságot. A független gondolkodás zűrzavarhoz vezet. A gondolkodás nagy fáradság, nem éri meg az energiát.” – Senkit ne tévesszen meg, szinte perzsel az irónia

Mi történik, ha valaki leírja az igazságot? Semmibe veszik, kinevetik, támadják. Az internet világában, az írott sajtó elvesztette jelentőségét. A legostobább, legbunkóbb trollok támadnak, művelt, iskolázott, okos embereket. Már szinte semmivel nem lehet hatni a tömegekre.
Ezért olyan jelentős és fontos ez a megmozdulás. A videón, a londoni The Love Police (Undercover Anti-Terror Squad) flashmob produkciója látható. Akciójukra néhány éve a Canary Wharf nevű bankár negyed felhőkarcolói között került sor.
Döbbenetes a biztonságiak rémülete, a számtalan kifogás, amit felhoznak a “rend” védelmére. Mintha tilos lenne megafonba beszélni… A helyzet az, hogy nem tilos. A helyzet az, hogy az igazság fáj. Az igazság rémisztő. Az igazság kellemetlen. De mi lesz velünk, ha nem mondjuk ki az igazságot? Mi lesz velünk, ha mind lehajtott fejjel tűrjük, hogy kiszipolyozzanak minket. Reménykedünk benne, hogy talán sosem szegényedünk el annyira, ahonnan már nincs visszaút.
Minden elismerésünk azoké, akik kiálltak a tömeg elé és félelem nélkül kimondták amit ki kellett!
Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés