Hirdetés


Bochkor Gábor, aki az évek során csak sármosabbá vált, számos magánéleti fordulaton ment keresztül, beleértve a lánya édesanyjával való 12 évig tartó kapcsolatának véget érését hat évvel ezelőtt. Bár azóta is voltak rövidebb párkapcsolatai, egyik sem volt olyan komoly, hogy a nyilvánosság elé álljon velük. A műsorvezető, aki korábban nőcsábászként volt ismert, mára nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet él, és boldognak tűnik, még akkor is, ha éppen egyedülálló.

Hirdetés

Rajongói és a közvélemény is gyakran teszi fel a kérdést, hogy vajon ki lesz az, aki Bochkor Gábor szívét megnyeri? A Retro rádióban Bochkor egyértelművé tette, hogy bizonyos preferenciái vannak, például azt, hogy túlsúlyos nők nem vonzzák. Elsősorban az arcra és az igényes megjelenésre figyel, amikor egy nőt megismer.

Hirdetés

A Kos jegyében született Bochkor Gábor természetéről ismert, hogy heves, magabiztos és szenvedélyes, vonzerejének titka pedig rejthet magában valamit, ami ellenállhatatlanná teszi őt. A sztárok körében példák, mint Vitray Tamás és Koncz Gábor késői házasságai, reményt adhatnak arra, hogy Bochkor is megtalálja még a boldogságot egy tartós kapcsolat formájában, hiszen korát meghazudtolóan jó formában van.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés