Hirdetés

Fotó: Fuszek Gábor


A közismert sztárséf, Krausz Gábor és exneje, az énekesnő Tóth Gabi közötti viszony javulásában nagy szerepet játszott Krausz új párja, Mikes Anna. A Blikk információi szerint a táncosnő közvetítő szerepet töltött be, segítve a két fél közötti kapcsolat normalizálódását.

Hirdetés

Korábban úgy tűnt, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata végleg megromlott, különösen a szakítást követő időszakban. A család azonban, különösen Tóth Gabi nővére, Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán, sokat tettek annak érdekében, hogy a közös gyermekük, Hannaróza miatt rendeződjön a helyzet.
A lap szerint azonban a legnagyobb fordulatot Mikes Anna megjelenése hozta. Ő lehetett az, aki kulcsszerepet játszott a viszony normalizálásában, ami a két fél és a kislányuk számára is kedvező változást jelenthet.

Hirdetés

“Anna minden tekintetben nagyon jó hatással van Gáborra. Ő segített neki abban, hogy túl tudjon lépni a múlton, elengedjen minden sérelmet és csak a jövőre koncentráljon. Abban is nagy szerepe volt, hogy Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is. Rájött, hogy a kislánya érdekében meg kell ezt tennie”
– fogalmazott informátorunk.

Hirdetés

A jó kapcsolatról múlt pénteken Tóth Gabi is beszélt az nlc.hu-n.
“Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt”
– fogalmazott az énekesnő, akinek szavaira azonban Krausz nem sokkal később úgy reagált, találkozgatásokról nincs szó.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés