Hirdetés

Mikes Anna és Krausz Gábor – fotó: Blikk


Mikes Anna és Krausz Gábor, két ismert személyiség, nemrégiben egy Instagram élő adásban meséltek élményeikről és kihívásaikról. Ez az esemény különleges betekintést engedett a páros kapcsolatába és közös életébe. A beszélgetés során egyikük sem rejtette véka alá a gondolatait, őszinte válaszokkal szolgálva a rajongóik kérdéseire.

Hirdetés

Az egyik legemlékezetesebb pillanat akkor következett be, amikor a kérdezők közül egyikük a páros táncos múltjára kíváncsiakodott. Mikes Anna így felelt: “Azt láttam, hogy összecsinálja magát, annyira izgul”. Ez a megjegyzés nemcsak a közönség, hanem Krausz Gábor számára is meglepetést jelentett, ám a humoros hangvétel mindenkinek mosolyt csalt az arcára.

Hirdetés

A beszélgetés során több témát is érintettek, többek között a páros közös tánctudását és a táncok iránti büszkeségüket. Mindketten egyetértettek abban, hogy a táncos teljesítményükre rendkívül büszkék, ami még inkább erősíti kapcsolatukat.
Összességében ez a különleges Instagram esemény lehetőséget adott a rajongóknak, hogy közelebbről ismerjék meg Mikes Annát és Krausz Gábort. Az őszinte válaszok és a vidám hangulat bizonyítja, hogy a sztárpár nemcsak a kamera előtt, hanem a magánéletben is remekül megértik egymást.

Hirdetés

— Az elsőre, egyrészt azért, mert lehoztuk, túléltük, és nemcsak, hogy lehoztuk, de még jól is sikerült
— kezdte Gábor, majd Anna vette át a szót.
— Azt nem tudják a kedves nézők, hogy te mennyire stresszeltél az első adás előtt. (…) 48 órával adás előtt egyszerűen nem lehetett hozzászólni, annyira ideges volt, annyira izgult, annyira félt, annyira jól meg akarta csinálni és nem tudta, hogy élő adásban hogy fog teljesíteni
— magyarázta Anna, aki nem csak tánc közben hozta elő Gáborból a félénk kisfiút.

Hirdetés

Az egyik kérdező arra volt kíváncsi, hogyan reagált a sztárséf, mikor megtudta, ki lesz a partnere.
— Be voltam egy kicsit majrézva, mert tudtam, hogy a legtöbb versenytánc-tapasztalattal rendelkező partnert kaptam. Valószínűleg nem véletlen, mert a legbotlábúbb táncost kaptad te, úgyhogy neked volt a legtöbb és a legnehezebb dolgod
— fogalmazott Gábor, Anna pedig elárulta, hogyan viselkedett partnere, mikor először meglátta őt élőben.
— Azt láttam Gáboron, hogy összecsinálja magát, annyira izgul. És most nem tudom, hogy tőlem féltél, vagy…
— Nem tőled. Tőled senki nem fél
— jelentette ki a sztárséf.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés