Hirdetés


A “Dancing with the Stars!” műsor egyik legfigyelemreméltóbb párosa, Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatát számos pletyka övezi. A két sztár közötti kémia tagadhatatlan, ám vajon mi történik a próbák során, amikor a kamerák nem forognak?

Hirdetés


Mikes Anna, a profi táncos, most először beszélt nyíltan arról, milyenek ezek a próbák valójában. „A táncórán mondom az információkat, tanítom a tánclépéseket, és csak azt látom, hogy Gábor hatalmasokat ásít!” – mondta Anna, ami rávilágít arra, hogy a próbák nem mindig olyan simán mennek, mint ahogy azt a televízióban látjuk.

Hirdetés

Gábor, akit sokan a verseny egyik nagy esélyesének tartanak, válaszában humorral kezeli a helyzetet. „Ez csak stresszásítás. Nem mindig akkor ásítasz, ha álmos vagy, hanem amikor kevés az oxigéned vagy stresszelsz. Én pedig azon aggódom, hogy meg tudom-e tanulni azokat a lépéseket, vagy azt a két táncot, amit te kitaláltál.” – válaszolta Gábor. Ez a párbeszéd nemcsak a munkakapcsolatuk dinamikáját mutatja be, hanem azt is, hogy a táncos párok közötti összhang kialakítása komoly kihívásokkal járhat.
Ezek a beismerések betekintést engednek abba, hogy a sikeres táncos produkciók mögött mennyi munka és odafigyelés szükséges, és hogy a valóság gyakran eltér a fényűző előadások mögött meghúzódó fáradságos próbáktól.
Ezek után meg is nyerték a “Dancing with the Stars!” műsor döntőjét!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés