Hirdetés


A TV2 “Dancing with the Stars” táncműsorában fellángolt találgatások újabb fordulatot vettek, miután a közönség szembesült azzal, hogy Krausz Gábor házassága Tóth Gabival véget ért, és az énekesnő egy másik táncossal, Papp Máté Bencével kezdett kapcsolatot. E közben Gábor egy kedves és empátikus táncpartnerre, Mikes Annára talált, aki a rajongók szerint kiválóan illeszkedik hozzá.

Hirdetés

A műsor előrehaladásával a közönség egyre inkább várakozással figyelte Anna és Gábor kapcsolatának alakulását, bár a két fél sosem erősítette meg, hogy több lenne közöttük mély barátságnál. A Kiskegyed friss hírei szerint most azonban egy újabb izgalmas pletyka kapott szárnyra.
Valaki észrevette, hogy Mikes Anna bal kezén egy eljegyzési gyűrűre emlékeztető ékszer van. A közösségi médiában megosztott képeken valóban látható egy köves gyűrű Anna ujján, ami felveti az eljegyzés lehetőségét.

Hirdetés

A közönség most találgatja, hogy Anna vajon eljegyezte-e magát, és eddig sikerült-e titkolnia ezt a tényt, vagy esetleg a kapcsolata Krausz Gáborral gyorsult fel ennyire. Ez a kérdés további spekulációkat és érdeklődést vált ki a rajongók körében, akik kíváncsian várják a kapcsolat további alakulását.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés