Hirdetés


Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának híre örömöt okozott a rajongóik körében, különösen miután a “Dancing with the Stars” műsorban látható volt a köztük lévő kémia. Bár a műsor vége után egy időre úgy tűnt, távolodnak egymástól – Krausz Gábor külföldi útra tett, és kezdetben nem beszélt nyilvánosan kapcsolatukról –, végül bejelentették, hogy a kihívások ellenére együtt maradtak. Kapcsolatukról sok minden napvilágot látott azóta, de egy kérdés mégis nyitott maradt: Vajon ki viseli a nadrágot a kapcsolatban?

Hirdetés

Ebben az esetben Mikes Anna veszi át az irányítást
Bár sokan feltételezhetik, hogy a sikeres sztárséf, Krausz Gábor dönt otthon, Mikes Anna a valóságban osztozik ebben a szerepben. Palik László talkshow-jában Anna elárulta, hogy ő az, aki segített szerelmét önbizalomhiányos és nehéz időszakából kivezetni.

Hirdetés

„Nekem az a dolgom, hogy az én kezemben van a pálca, tehát azt csináljuk, amit én mondok. […] Mondtam, hogy nem baj, ha te nem hiszel magadban, bennem kell hinni. […] Neki csak annyi a dolga, hogy amit én mondok, azt kell csinálni” – mondta viccesen Anna, kinek úgy tűnik, igaza lett, hiszen Krausz Gábor valósággal kivirágzott az utóbbi időben.
Ha érdekel a teljes beszélgetés, itt meg tudod nézni:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés