Hirdetés


Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata az Ázsia Expressz forgatása alatt még erősebbé vált, és alig tértek haza, máris új közös utazások szervezésébe kezdtek. Az Ázsia Expressz kihívásai ellenére sem okozott törést a kapcsolatukban, sőt, úgy tűnik, még jobban összekovácsolta őket.

Hirdetés

“Szeptemberig gyakorlatilag teljesen be vagyunk táblázva. De azért a kikapcsolódásra is igyekszünk időt szakítani. Többször is ’elszökünk’ majd egy rövidebb időszakra pihenni. Annyit elárulhatok, hogy az egyik legjobban várt úti cél a mediterrán térség lesz” – magyarázta Anna a Best magazinnak.

Hirdetés

Anna a tánc iránti szeretetéről is mesélt, amely gyermekkorában kezdődött, és azóta is növekszik benne a szenvedély e sport iránt. Elmondása szerint komoly teljesítményt kellett felmutatnia ahhoz, hogy szülei engedélyezzék neki a táncot. Szülei nagy elvárásokat támasztottak vele szemben, a tanulás volt az elsődleges, több nyelvet kellett elsajátítania. Csak miután az iskolában helyt állt, kaptak szülei zöld utat arra, hogy szabadon követhesse szenvedélyét, beleértve a külföldi versenyzést is.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés