Hirdetés


Mikes Anna, aki Krausz Gábor oldalán tündöklő sikert ért el a “Dancing with the Stars” műsorában és szerelembe esett vele, mostanáig viszonylag zárkózott volt a magánéletét illetően. Annak ellenére, hogy a közönség folyamatosan kíváncsi rá és magánéletének részleteire, Anna csak ritkán oszt meg információkat. Azonban legutóbbi Instagram-történetében válaszolt a követői kérdéseire, így betekintést engedve a mindennapjaiba és aktuális érzéseibe.

Hirdetés

Egy követője arra volt kíváncsi, hogy hogyan éli meg Anna a megváltozott mindennapjait. A táncosnő meglepő részletességgel válaszolt, nyíltan megosztva gondolatait és érzéseit. Ez a ritka alkalom, amikor Anna megnyílik, fontos pillanat a rajongói számára, hiszen ritkán kapnak ilyen közvetlen és személyes betekintést az életébe.

Hirdetés

Mikes Anna válasza nem csak arra világít rá, hogy milyen új kihívásokkal és változásokkal szembesül, hanem azt is mutatja, hogy őszinte és nyitott kapcsolatot ápol a követőivel. Ez a frissítés újabb izgalmas fejezetet nyit a népszerű táncosnő életében, amelyet a közönség nagy érdeklődéssel követ.
„Köszönöm, nagyon jól vagyok, boldog vagyok! Szuper dolgok történtek velem, azt csinálom, amit szeretek és nagyon jó emberek vesznek körül. Szóval minden a legnagyobb rendben” – árulta el követője kérdésére, majd egy másik követője kérésére egy lélegzetelállító fotót is mutatott, melyen napszemüveget és szőrös kabátot visel, ami, habár érdekes kombináció, tagadhatatlanul stílusos.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés