Hirdetés


Mikes Anna hosszú idő után végre nyilvánosságra hozta kapcsolatát Krausz Gáborral, és ez volt az első alkalom, hogy a kamerák elé álltak együtt. Egy évvel ezelőtt Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítottak, és Gabi hamarosan Papp Máté Bence oldalán találta magát.

Hirdetés

Krausz Gábor a Dancing With the Stars táncos partnerébe, Mikes Annába szerelmesedett bele. Bár a kapcsolatukról kezdetben csak pletykák keringtek a műsor ideje alatt, most már nyíltan vállalják szerelmüket, és Anna először beszélt erről a kamerák előtt. Krausz Gábor már korábban megszólalt az új szerelemmel kapcsolatban, ám Mikes Anna eddig hallgatott. Most végre megtörte a csendet:

Hirdetés

“Már nem titok, hogy együtt vagyunk Gáborral… és nagyon boldogok vagyunk”– mondta a Tények Plusz stábjának. Anna azt is elárulta, nagyon jól esik neki a sok szeretet, amit Gáborral együtt kapnak a rajongóiktól.
“Nagyon kedvesek az emberek, de tényleg. Leszólítanak az utcán, van, aki odajön hozzám, fényképet szeretne készíteni, vagy autogramot kérnek. Van olyan is, aki nem jön oda, de látom a tekintetét, csillog a szeme. Tudjuk, ilyenkor miről van szó, a Dancingről, hogy nyertünk” – mondta az énekesnő, aki hozzátette:
“Szóval nagyon kedvesek az emberek, elképesztő érzés, hogy ennyien szeretnek. A szeretet, amit kapok, nagyon jóleső érzés.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés