Hirdetés


Mikes Anna nemrég érkezett haza az Ázsia Expressz legutóbbi évadának forgatásáról, ahol párjával, Krausz Gáborral vett részt. A Borsnak adott interjújában elmesélte, hogy milyen érzésekkel tér haza és milyen fogadtatásban volt része itthon. Egy boldog és lelkes bejegyzésben köszöntötte követőit, amelyet azóta is sokan kommentelnek. Anna megosztotta, hogy eleinte még nem volt teljesen biztos abban, hogy ezt az útvonalat szeretné választani, de a forgatás után új energiákkal és élményekkel gazdagodva tértek vissza a mindennapokba.

Hirdetés

“Nagyon jó itthon lenni, egyébként is Magyarország rajongó vagyok: imádom a hazámat és szép életem van itthon. Annyira rendben van minden körülöttem, jó visszajönni ebbe a nyugalomba. Nagyon hiányzott a tánciskolám, a tanítványaim, nagyon vártak engem és én is őket. A családom és a barátaim elképesztő szeretetközeget adnak nekem, most az időmenedzsment okozza a legnagyobb nehézséget, hogy a munka mellett hogyan tudok a szeretteimmel találkozni és mindenkivel elegendő időt eltölteni.”

Hirdetés

Most viszont saját bevallása szerint a nyakába szakadt a munka, “gépüzemmódba” kapcsolt, de ezt egy cseppet sem bánja:
“Én egy robot vagyok, ha munkáról van szó, de ez nem esik nehezemre, mert imádok dolgozni. Hálás vagyok, hogy ott a tánciskolám és ott folytathatom, ahol abbahagytam. Jó érzés az, hogy amit felépítettem, az megvárt és ugyanúgy vissza tudok állni a munkába, mint bármikor máskor” – mondta el a Borsnak, viszont az Ázsia Expresszes élményeiről még nem számolt be, annyit azért megtudhattunk, hogy már az elején sokat gondolkoztak azon, egyáltalán elvállalják-e. Most mégis úgy érzi, nagy kaland volt, és örül, hogy nem hagyták ki.

Hirdetés

Hirdetés

Már most be van táblázva, az egész nyár tele lesz munkával, aminek sokakkal ellentétben ő nagyon örül.
“Annyira jó dolog, hogy már most tudom minden programomat, munkára és nyaralásra vonatkozóan egyaránt. A tánciskolán kívül rengeteg fellépésem is lesz, augusztusban például egy nagy volumenű előadással készülünk, szimfonikus zenekarral, ami nagyon sok próbát fog igényelni. Erre fizikálisan és mentálisan egyaránt fel kell készülni, mert komoly produkció lesz, de ehhez hozzá vagyok szokva” – mesélte el Anna.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés