Hirdetés


A táncparketten lángra lobbant szenvedély, ami Mikes Anna és Krausz Gábor között a “Dancing with the Stars” alatt szikrázott, számtalan rajongót és nézőt vitt arra a hitre, hogy a páros magánéletben is egymásra talált. A kémia tagadhatatlan volt közöttük, és a verseny megnyerése után sokan komoly kapcsolatot sejtettek a kettőjük között.

Hirdetés

Azonban Mikes Anna a “Palikék világa by Manna” című beszélgetős műsor vendégeként tett világossá minden tévhitet és spekulációt kapcsolatukról. Amikor Palik László és csapata felvetették a kérdést a kapcsolatukról, Anna így nyilatkozott:

Hirdetés

— A boldogság felé kell menni, mindig — kezdte a táncosnő. Majd így folytatta:

— Nekem soha nem volt kint, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy Ő, és akkor szelfi és nem tudom micsoda. Mert soha nem szerettem volna a magánéletemben felhívni magamra a figyelmet.

— Amikor egymásba szerelmesedtetek és az előtte lévő hónapokban nagy volt a hangzavar a Gábor körül… Te nem féltél attól, hogy ez hogy lesz? — kérdezték Palik Lászlóék a műsorban.

— Következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés, de: szeretem ezt az embert vagy nem? Igen, szeretem. Ez ezzel jár együtt, ennyi.

— Nem egy ország volt kíváncsi rá, hanem egy ország drukkolt — szúrta közbe Palik László.

— Igen, álomszerű az egész.

— Álomszerű?

— Mese habbal! Fokozzuk!

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés